Vi leverer alt innen byggtjenester -fra terrasser, små tilbygg og garasjer til eneboliger og rehabilitering av bygårder.

Ny bolig fra Nordbohus

Nordbohus er Norges nest største boligleverandør, og tilbyr både eneboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike boligtyper. Vårt unike byggesystem er teknisk godkjent av SINTEF Byggforsk, og foreløpig er vi faktisk alene om å ha en så omfattende godkjenning.

Les mer og se priseksempler på ferdighus fra Nordbohus

Større entreprenørprosjekter

Større entreprenørprosjekter

Vi utfører tømrerarbeider for entreprenører/utbyggere som ønsker oppføring av ene- og flermannsboliger på større boligtomter, forretnings-/lagerlokaler og barnehager/institusjonelle bygninger.
Les mer

Ny bolig

Ny bolig

Vi leverer komplette hus. Om du velger et hus fra vårt store utvalg av Nordbohus, eller et hus fra en annen arkitekt, så er du sikret en meget god standard. God dialog med våre kunder er viktig for oss fra start til slutt i prosjektet. Vi dokumenterer og kontrollerer hele byggeprosessen og leverer til avtalt tid.
Les mer

Tilbygg

Tilbygg

Follo Bygg og Eiendom AS leverer alle tjenester i forbindelse med tilbygg. - Alt fra tegninger og kommunale søknader til ferdig oppsatt bygg. Alltid til avtalt tid og pris.
Les mer

Rehabilitering

Rehabilitering

Kontakt oss dersom du trenger hjelp i forbindelse med rehabilitering, restaurering og oppussing.
Les mer