Forsiden // Tjenester // Større entreprenørprosjekter

Større entreprenørprosjekter

Større entreprenørprosjekter

Vi utfører tømrerarbeider for entreprenører/utbyggere som ønsker oppføring av ene- og flermannsboliger på større boligtomter, forretnings-/lagerlokaler og barnehager/institusjonelle bygninger.

​På forespørsler gir vi gjerne komplette totalentrepriser for utbygger/byggherre, da vi erfaringsmessig vet at dette ofte er ønskelig. Vi benytter erfarne underentreprenører som vet hva vi krever for at utbygger/byggherre skal få et godt og gjennomarbeidet produkt.

Kontakt

Erik Terje Dahl
91 85 69 11
terje@follobyggeiendom.no

Relaterte prosjekter:

Trosterud Barnehage

Trosterud Barnehage

FBE takker for et godt samarbeide med Betonmast fra forprosjektering til endelig produkt. Dette var et utfordrende bygg hvor man skulle bevare eksisterende bygg samtidig som bygget skulle oppgraderes mest mulig til dagens krav.

Fagerborg Menighetsbarnehage

Fagerborg Menighetsbarnehage

Follo Bygg og Eiendom AS har vært hovedentreprenør for ny barnehage for Fagerborg menighet. Dette imponerende bygget er tegnet av Reiulf Ramstad, som løste oppdragsgivers krav om "tydelig utforming i samtidsuttrykk" på en sedvanlig spennende måte.

Riisløkka barnehage, Kjeller

Riisløkka barnehage, Kjeller

Follo Bygg og Eiendom er stolt underentreprenør ved oppføringen av ny barnehage på Kjeller. Barnehagen, som åpner i august 2009, har plass til over 200 barn, fordelt på fire avdelinger.

Løkkedalsjordet

Løkkedalsjordet

Follo Bygg & Eiendom As oppførte i 2005 14 stk tomannsbolig enheter på Løkkedalsjordet i Drøbak.